Doğum Raporu Nüfus Tescil İşlemleri Hk.
10 Haziran 2021

Hastanemizde e-Rapor/Doğum Raporu Bileşeni Nüfus Tescil İşlemi uygulamasına başlamıştır

Hastanemizde e-Rapor/Doğum Raporu Bileşeni üzerinden yeni doğan bebeklerin “Nüfus Tescil İşleminin” gerçekleştirilebilmesine yönelik kontrollü yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında; Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen eğitim sonrası, 18.03.2021 tarihi itibariyle e-Rapor/Doğum Raporu Bileşeni Nüfus Tescil İşlemi uygulamasına başlanmıştır.

Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Sadık Emre DİREK; Hastanemizde doğumu gerçekleşen ve isimleri belirlenmiş bebeklerin doğum bildirimlerinin, nüfus müdürlüklerine gitmeden hastanemizde yapılacağınıvebebek kimliklerinin bildirilen adreslere gönderileceğini belirtti

Doğum Raporu Nüfus T_Ustyazı.pdf
Doğum Raporu Nüfus T_Ek 2.pdf