Taşınma Duyurusu
14 Eylül 2022

Tarsus Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 600 Yataklı Yeni Hizmet Binasına (82 Evler Mahallesi) taşınacağından 16.09.2022 tarihi itibariyle poliklinik, hasta yatış, adli vaka vb. hizmetler verilemeyecektir.
Söz konusu Ek Hizmet Binamızın taşınma işlemleri sürecinde 16 Eylül-19 Eylül 2022 tarihleri arasında Ek Hizmet Binasında verilen hizmetler Ana Hizmet Binasında (Eski SSK Hastanesi) verilecektir.
16 Eylül-19 Eylül 2022 tarihleri arasında planlanan taşıma işlemlerini müteakip Yeni Hizmet Binasında 19 Eylül 2022 08:00 itibariyle  hizmet verilebilecektir.
Taşınma süreci tamamlanana kadar Ek Hizmet Binasından sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini, faaliyette olan Ana Hizmet Binasında (Eski SSK Hastanesinde) almaları gerekmektedir.
Bu süreçte Ana Hizmet Binası (Eski SSK Hastanesi) hizmet vermeye devam edecek olup; Ana Hizmet Binasının Yeni Hizmet Binasına taşınma duyurusu ayrıca bildirilecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.